Siirry pääsisältöön

Än-yy-tee...16.8.2021 Rebound albumi Riva! virallisesti julki!


 Hermoja raastava odotus, veivaaminen ja asioiden uudestaan järjestely alkaa olla pikkuhiljaa ohi - mitä Riva! albumiin tulee. Lähes kolmen vuoden tekoprosessin jälkeen tulee fiilis, että nythän voisi heittäytyä selälleen lepäämään, mutta ei, nythän kaikki vasta alkaa! 

Vinyyli-ja cd-levyt on pääosin toimitettu kohteisiin ja enää muutama tunti ja albumi julkaistaan Spotifyssä ja muissa digijakelupalvelemissa. Kädet ja kainalot hikoillen odotellaan mitä porukat tykkää kokonaisuudesta.

Pieniä palautevyöryjä on jo tullut ja siinä mielessä olon pitäisi olla luottavainen ja levollinen. Saatu feedback on ylittänyt toiveeni, mutta silti, vaikka kuinka yrittäisi olla naama peruslukemilla, käsien ja jalkojen tremolo on sietämätön.

Tiedän, että teimme helvetin hyvän levyn. Niin kuitenkin sanovat kaikki, jotka julkaisevat uutta musiikkia. Toivon, etten elä vain omassa kuplassani. Tämä levy on ehtinyt muodostua tänä kolmen vuoden aikana rakkaaksi pakkomielteeksi ja haaveeksi, mikä tuntui aina olevan lähellä, mutta silti niin kaukana.

Hyvää matkaa Riva! Olet nyt omillasi ja toivon, että tapaat matkallasi niitä, jolle muodostut rakkaaksi matkakumppaniksi. Koita pärjäillä niiden kanssa, jotka toivoisivat sinulle suoran kyydin helvetin liekkeihin ja ne "ihan ookoo"-tyypitkin, ei niillä ole mitään sinua vastaan!:)

Let it Roll! Viva la Riva!!!

Spotifylinkki:

https://open.spotify.com/album/3lqACNbm5nH2P1mZW3vWTu?si=zST8KjeLS_K89qqOiPCDpg&utm_source=copy-link&dl_branch=1

Tämän blogin suosituimmat tekstit

22-pistepirkko ja Rebound Rollfest festivaaleille!

    Toivossa on hyvä elää ja Reboundin keikkakalenteri täyttyy päivä kerrallaan - varsinaisilla priimakeikoilla!  Kesän festarit ovat, kiitos Koronan, aika pitkälti taputeltu, mutta onneksi festivaalijärjestäjät uskaltavat ottaa riskiä ja tällä kertaa radio-asema Roll Fm pistää kunnon kemut pystyyn.  Lauantaina 11.9. 2021 Vantaan Kuusijärven maisemissa järjestetään syksykauden vihoviimeisiä ulkofestivaaleja ja tätä kirjoittaessa artistiroosteriin ovat varmistaneet paikkansa legendaarinen indie-suuruus 22-pistepirkko, että Rebound. Festivaalille lisätään vielä lähemmin 3-4 artisti/bändiä, mutta mikä parasta Roll Fm tuottaa festarin yleisöystävällisesti, eivätkä sisäänpääsyliput maksa mitään.  Kaiken ikäiset ovat tervetulleita, toki paikalla k-18 anniskelualue ja varmuudella myös myyntikojuja mistä voi ostaa festarimakkaraa ja muuta huikopalaa. Pistä päivämäärä kalenteriin ja polkaise mestoille!

Rebound - osiensa summamutikka.

  P aljon on virrannut vettä Vantaanjoessa, siitä kuin Rebound yhtye on perustettu. Bändin siemen on itseasiassa istutettu jo 90-luvun loppupuolella, kun Repa Nurmi julkaisi ensimmäiset demonsa nimellä Swellheads featuring Rebound Green.  Kokoonpano oli silloin Repa Nurmi(kaikki muut instrumentit) ja Jani Iivonen (rummut). Äänitimme Salon Iilikkeessä muutaman kappaleen, jotka poltin cdr-lrvyille. Kappaleet olivat Smoke & Fire, Don´t Call Me, Bad-Cool-Love ja Oh, Virginia. Tämä "kokoonpano" hautautui historian havinaan ja väliin tuli V-Chips-yhtye, jossa allekirjoittanut toimi edelleen taiteilijanimi Rebound Greenin alla.  Kun ko. bändi yhden levyn ja muutaman eepeen jälkeen kuivui kasaan, olin varsin kyllääntynyt bänditoimintaan. Ajattelin, että ryhdyn äänittelemään omaksi iloksi omia demojani ja jos niistä jotain syntyy, niin hyvä niin.  Parisen vuotta nyhräsin mutsin kellarissa ja yhtenä päivänä minulla oli valmiina kuusi kappaletta, jotka menivät jonkinlaisen riman yl

Atik Ismail, Antero Priha, Kati Kovács ja Cisse Häkkinen = Rebound Riva! musiikkivideo!

Rebound julkaisee uuden musiikkivideon syys-lokakuussa. Kuvausten ollessa vielä kesken voimme kuitenkin todeta ja huokaista helpotuksesta, että so far so good .    Idea videosta syntyi jälleen hajatelmista ja heitoista ilman suurempaa suunnitelmallisuutta ja niin, ilman järjen hiventä. Riva!-albumi ja varsinainen Riva!-kappale on omistettu legendaariselle Italialaiselle jalkapalloilijalle Luigi Rivalle . Luigi Riva,oli lempinimeltään " Rombo di Tuono ". Luigi "Ukkosen Jyrinä" Riva esiintyi Italian maajoukkuepaidassa 60-70-luvun molemmin puolin.  Legenda syntyi viimeistään 1970 Meksikon MM-kisoissa , jolloin Italia hiljensi Länsi-Saksan pelaajat ja jalkapallofanit Luigi Rivan jatkoaikamaalilla (4-3).  Jonnet ei muista, eikä muista ehkä kovin moni muukaan, mutta kiihkeää ottelua kutsuttiin yleisesti "vuosisadan otteluksi" siihen maailman aikaan. Rivan maalia hehkutettiin " parhaaksi maaliksi, parhaassa pelissä koko maailmassa " !  Näiden taustatie