sunnuntai 21. syyskuuta 2014

REBOUND: TIGER & RAVENS (Turenki records) uusi albumi ilmestyy 17.10 2014!!!


REBOUND: TIGER & RAVENS (Turenki Records) ilmestyy 17.10 2014!!!
“Come to me and light up this room…”


Rockabillybändinä tunnettu Rebound on nyt myös vahvasti Rock, Blues ja häpeämättömän Pop, mutta edelleen myös – Rockabilly.
Kolmannella levyllään, Tiger & Ravens, Rebound on tiukemmassa iskussa kuin koskaan ja valaisee tienoon.

Levyn tuottajan Luri Luokkalan kädenjälki kuuluu lopputuloksesta. ”Entisten vihollisten” (Luri – Clifters, Repa – ex-Melrose) yhteistyön hedelmä on uutta ja ennenkuulumatonta ”Länsimäki-soundia”.
Bändin pusku on kova, kiihkeä ja energinen.
Mika Railon läskibasson ja Tommy Rolexin rumpujen liitto on karheaa betonia, johon kitaristi Artturi Ranta-ahon on hyvä rakentaa armotonta, mutta myös sävykästä kitarointia.
Repa Nurmen persoonallinen laulu pitää sekin bändin arvaamattomana ja formaattivapaana.

Kuten edellisilläkin Rebound levyillä, sävellykset ovat pääasiassa Repa Nurmen kynästä, mutta myös kitaristi Ranta-aho on mukana säveltäjänä kahdella kappaleella. Sanoituksista vastaa Repan lisäksi Kari Kunnas ja poikkeuksena aiempaan tuotantoon, ”viides Rebound” Liisa Uusitalo.  
Sanoitukset rönsyilevät puhtoisesta ihastumisesta, rakkaudesta, himosta, epätoivoon ja katkeruuteen ja jälleen takaisin toiveikkuuteen ja ”vain elämään”.  

Levyn ainoa lainakappale on ikivanha Blues, Tiger Man, jonka Elvis teki tunnetuksi Las Vegasin esityksissään. Reiskojen versio on musiikillista sarjakuvaa 70-luvun stailauksella.

Rebound on tällä hetkellä vahvasti nosteessa eikä Tiger & Ravens torppaa liitoa!

The Making of Rebound 3rd album Tiger & Ravens