Siirry pääsisältöön

Vahvasti rock

REBOUND: Tiger & Ravens
Aiemmin lähinnä vain rockabillybändinä tunnettu Rebound on uuden levynsä myötä entistä enemmän rock ja nyt jopa pop. Tiger & Ravens-pitkäsoiton henkilökohtainen suosikkibiisi Hornhill Top on puolestaan perin onnistunut Rolling Stones -pastissi.
Repa Nurmen johdolla Rebound on tehnyt hyvävauhtisen ja sopivasti hikisen levyn, jolla kiinnittyy huomio hyvien kappaleiden lisäksi hyvään soundimailmaan. Soundia ei ole tupattu täyteen, vaan sen luoma maailma on sävykkään monipuolinen.
Levyn tuottanut ex-Clifters Luri Luokkala on onnistunut hyvin työssään taltioimalla Rebound-saundin sellaisena kuin sen kuuluukin olla. Musiikkia ei ole kiillotettu liikaa, vaan särmää löytyy sopivassa määrin.
Yhdentoista biisin kokonaisuus ei olisi lopultakaan sitä, mitä se nyt on, ilman irtonaisen svengaavalla otteella soittavaa bändiä.
Kolmikon - kitaristi Ranta-aho, rumpali Rolex ja pystybasisti Railo - energisyydessä ei ole moitteen sijaa.
Levyn ainoa lainakappale, Tiger Man, avaa kokonaisuuden tyylillä. Bändin omat biisit eivät kuitenkaan häviä pätkääkään tälle aikanaan Elviksen tunnetuksi tekemälle rallille.

Veli-Matti Henttonen/Salon Seudun Sanomat

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarmo tulee -oletko valmis?

  Reboundin Tarmo albumin julkaisu on tällä hetkellä kalkkiviivoilla ja viikolla 11 levy puristetaan kauniiksi vinyylilevyksi Helsingin levypuristamolla Kyläsaaressa. Niille, jolle ei ole vielä valjennut, niin tällä kertaa kyseessä ei ole ihan normipaketointi, vaan hieno "deluxe edition", joka pitää sisällään gatefold-kansiin pakatun värivinyylin ja promo ceedeen sekä liitteen. Levyä on myyty ennakkoon niin paljon, että varsinaisena julkaisupäivänä myyntiin riittää vain pieni erä. Tällä hetkellä niitä voi tilata tai käydä varaamassa vain ja ainoastaan Keravan Levyikkunasta. ( https://levyikkuna.fi/ ) Viikolla 12 albumi julkaistaan myös digitaalisilla musiikkikanavilla, tarkoituksena on ehtiä toimittamaan fyysiset levyt ennen tätä. Kuitenkin kaikkeen kohdistuu aina ja iänkaikkisesti dramatiikkaa, joten pieni mahdollisuus myöhästymiseen on, tulevan kahden viikon lakon takia. Levyn kannet kun ovat vielä tällä hetkellä matkalla Suomeen Saksasta.  Levyn tiimoilta Rebound tekee lev

Rebound - Ota Riski - on uusi single ja video!

  Rebound julkaisi uuden singlen ja videon juuri päättyneen Let`s Have A Party kevätkiertueen jälkeen. Kiertue on ehkä väärä sana, mutta kuulostaa komeammalta. Oli miten oli, Reiskat ehti käydä maaliskuussa Bobby Niemisen uudella studiolla ja nauhalle tarttui kolme uutta kappaletta, joista sinkuksi valikoitui Ota Riski!.  Kaksi muuta jäi vielä talteen odottamaan sopivaa ajankohtaa ja tarkoituksena on tietysti myös pukata uutta albumia, joten sitäkin silmällä pitäen materiaalia haalitaan kasaan. Levyn teko on nyt puolivälissä, joten ihan ei kannata pidättää hengitystä. Deadlineä ei ole asetettu. Vielä. Uusi video ilmestyi YouTubeen poikkeuksellisesti ennen spottari-sinkkua ja se on editoitu Repa Nurmen ja Mikki Niinivaaran laajasta 8mm-kaitafilmi arkistoista. Viimeisen silauksen teki vielä Arto Törmänen. Video ei sisällä juonellista tarinaa luonnollisestikkaan, mutta sopii musan kanssa täydellisesti. Juuri oikeanlaista kemiaa ja jos oikein tarkasti katsoo, saattaa videosta löytää "

Reboundin Laiskanlinna nyt myös animaatiovideona!

https://youtu.be/c4uFEmkV6KM?si=hK8I94FTASr6sQsD Ei ole paljonkaan vettä virrannut Vantaanjoessa, kun Reiskat julkaisevat jo uuden videon. Tällä kertaa töihin patistettiin Arto Törmänen, joka loihti What´s Upin viestiin mahtuvasta käsikirjoituksesta upean kuvituksen kappaleeseen.  Juoni ei mene kappaleen mukaan, vaan se on kertomus bändistä, joka kokee kaiken mahdollisen matkalla keikalle ja takaisin. Samalla se on myös kunnianosoitus niille tuhansille yhtyeille ja artisteille, jotka jaksavat vuodesta toiseen tehdä baarikeikkoja ilman sen suurempaa sukseeta ja jotka saavat maistaa Rock´n Roll lifestailin karumpaa puolta. Videosta tehdään vielä toinen versio kansainvälisille elokuvafestivaaleille, mutta siihen palataan myöhemmin. Ohjaus, käsikirjoitus ja editointi on Repa Nurmen ja Arto Törmäsen käsialaa, animaatio Arto Törmänen.  Laiskanlinna on saanut muutenkin hyvää tuulta purjeisiinsa. Sitä on soitettu mukavasti Ylen mainioissa musiikkiohjelmissa ja viikolla 47 se nousi Suomen Epävi